|
Såg helt ok ut, tyckte jag, så... |
|
...jag bad min bordsbön... |
Fick blandade, serbiska, traditionella ( tror jag iaf ) charkuteri-rätter som en del av middagen på förra helgens sayonara-middag. Tyvärr så verkade min mage inte tycka om dessa så den bestämde sej för att helt enkelt lägga ner verksamheten och jag blev dyng-sjuk. I båda bemärkelserna. Hade jag bara orkat så skulle jag vägt mej när jag var som "tommast" på vätska och energi, men ivern att äntligen få i mej vätska och föda tog överhanden när väl illamåendet var över.
|
...och slutade i sängen med tre lager täcken och två lager kläder. |
För många år sen läste jag att Gunde Svan alltid tog med sej sin egen mat - då mest bestående av gröt, gröt och gröt - på tävlingar för han ville ha kontroll på allt han stoppade i sej. Kan förstå varför han gjorde det, nu när jag haft den här "härliga" upplevelsen.
Det "roliga" är att när Gunde började med detta - på 80-talet nån gång - så skrattade dom flesta åt honom och kallade honom excentrisk, men nu för tiden har alla skidlandslag sina egna kockar som gör specifika maträtter för varje individ. Kanske skulle kallat honom för "före sin tid" istället...?
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar