Har sakta men säkert börjat träna ashihara igen, men känner efter väldigt mycket så jag inte "går på en mina" och blir skadad igen. Igår körde jag mitt första pass med sparkar och förflyttningar, men kommer att vänta några veckor till innan jag ger mej på att hoppa/studsa och rushar full hastighet. Och nu ett litet mat-tips ( som rubriken berättar ) som inte jag, men min kära sambo förärar mej att tillaga emellanåt:
Kycklingbiffar fyllda med ädelost
Ca 1 kg kycklingfile´
Ca 150 gram ost
1 gul lök
Salt, peppar och timjan efter smak
Mal fileérna till färs, finhacka löken och blanda ihop med kryddorna och saltet. Platta ut färsen till sexton platta biffar och placera osten på hälften av "kyckling-plättarna". Fördela osten jämnt mellan åtta av dessa och ta dom resterande utan ost och para ihop dom till biffar. Stek i ca sex minuter/sida. Smaskens!
Imorgon är det sandtagsfys!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar